hulpvragen de gezinsmanager

Samen op weg naar nieuw gezinsgeluk

Ieder gezin ervaart wel eens problemen. De oorzaak daarvan is soms duidelijk, maar vaak ook niet. Dat kan vervolgens impact hebben op het gezinsleven. De GezinsManager is er om jullie te helpen en ondersteunen. Ons doel hierbij is dat ouders en kinderen de problemen zelf weer kunnen oplossen en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Want dan halen jullie het beste uit jezelf, uit elkaar en uit je omgeving.

Bij alle ondersteuning die wij bieden staat het kind centraal. We onderscheiden ons door onze gedrevenheid, betrokkenheid en toegankelijkheid. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in de volgende vier hulpvragen:

Wat kan ik doen wanneer ik een hulpvraag heb?

De GezinsManager helpt jou en je gezin om weer grip te krijgen op jouw situatie. Wanneer je behoefte hebt aan onze dienstverlening vragen we je contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we samen de juiste aanpak van jouw vraag bepalen. Hierbij geloven wij niet in standaardoplossingen.

Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Er zijn een aantal stappen die we samen zullen nemen, van aanmelding tot begeleidingstraject. Bekijk hieronder hoe we samen met jou de weg naar nieuw gezinsgeluk bewandelen.